lauantai 6. lokakuuta 2012

Mukavia kevatjuttuja

Olen kylla ollut nyt niin laiska kirjoittaja etta pitaa nyt sitten ottaa kerralla vahinko takaisin. Nyt on sellainen hyva vaihe elamassa, kun kevataurinko paistelee, kouluhommat etenee vauhdilla ja oikeasti tuntuu etta ma saatan pian valmistuakin, jippii! Lisaksi meilla on kiva tilava viihtyisa koti joka tuntuu jo omalta, olen saanut Perthista paljon ihania Suomi-ystavia ja ihan kiva tyopaikkakin on. Koti-ikavakaan ei ole enaan mikaan morko, vaan taalla oloon on tottunut ja Perth tuntuu kotoisalta.

Kirjoitanpa nyt vahan ihan erilaisista mukavista asioista, joita on tapahtunut. Kavimme ystavani kanssa Perth Upmarketeilla pari viikkoa sitten. Upmarkets ovat sellainen muutaman kerran vuodessa jarjestettava kasityo-design-markkinat, ja kulissina toimii UWAn eli Lansi-Australian Yliopiston kampus taalla Perthissa. Olen halunnut kayda tuolla jo pitkan aikaa, ja nyt kun aurinkoakin oli luvattu niin pyysin suomalaisen ystavani mukaan ja lahdimme viettamaan ihanaa sunnuntaipaivaa UWAlle. Taman linkin takaa loytyy ystavani versio paivasta, suosittelen hanen blogiaan muutenkin, han on paljon reippaampi kirjoittaja kun mina ja jaksaa tarkastella kaikenlaista taalla elamiseen liittyvaa tarkkasilmaisesti!

Markkinoilla myytiin kaikenlaista ihanaa ja turhaa - ja kallista. Jos hinnat olisivat pudonneet puoleen, olisin mielellani ostanut kaikenlaista joululahjaa ja oman paivani piristysta hyllyyn polyttymaan, mutta en mina pienesta yhden oliivin mentavasta posliinikiposta montaa kymppia maksa. Mukaan tarttui magneetti, puusta kaiverrettu ja maalattu rintaneula ja metallista leikattu ikkunaan ripustettava otus, mika lie marsupilami onkaan. Lisaksi soimme nurmikolla istuen marokkolaista lammaspataa ja ylimakeat sokerimuffinit. Enempaa en jaksa aiheesta kirjottaa, mutta kuvat kertovat tunnelmasta.





 Lammaspataa


 Muffinssit ja kaffe

 Atsalea kukkii

 Ihanaa keramiikkaa

 Mina lahden mukaan!






 No oonko ees symppis...


Aarre!


Ja sitten hieman eilisesta. Olin kahden suomalaisen ystavapariskunnan kanssa Subiacon aikoina kantapaikaksi muodostuneessa J.B. O'Reilly'sissa kuuntelemassa bandia. Perjantaisin siella soittaa irlantilainen coverbandi The Healys. Talla kertaa oli erityisesti aihetta juhlaan kun Guinnessit olivat vitosen kipale muutaman tunnin ajan ja tupa taynna juhlijoita. Juhlan aihe oli se etta baari on viitena vuotena perakkain myynyt eniten Guinnessia Australiassa. Jeejee! En yleensa kamalasti merkkia kittaa mutta tanaanhan sita piti muutama ottaa. Ja tanssimme ja otimme valokuvia, joista parhaimmat taitavat tosin olla viela kaverini kamerassa, oma alypuhelin kun ei oikein tykkaa pimeista paikoista, ilman salamaa ei saa kuvia ja salaman kanssa kaikki kuvattavat ovat kuin albiinodemonipeura ajovaloissa. Taytyy lisata kuvia kun saan niita! Kiitos kaverit, kivaa oli.


 Bandi




1 kommentti:

  1. Sun UWA-sisäkuvat onnistui paljon paremmin kuin mun! Hyvä. Ja kiva että on kivaa yleisesti :)

    VastaaPoista