maanantai 18. heinäkuuta 2011

Stand-upia Fremantlessa



Lauantaina olimme suomalaisporukassa (valtaisa kolmen ihmisen porukka) Fremantlessa Comedy Loungessa. Stand up -ilta pidetään useampana iltana viikossa, ja lauantaisin se on Fremantlen Little Creatures  -panimon tiloissa (Little creatures loft).

Janelle Koenig toimi illan emäntänä, mutta päätähti taisi olla (ainakin yleisön reaktioista päätellen) Bev Killick. Molemmat naiset olivat räävittömiä, hävyttömiä ja hervottoman hauskoja. Suuri osa huumorista oli seksuaalista ja perustui itseironiaan, mikä tuntui välillä kovin uskaliaalta (suomalaiset stand-up -koomikot vitsailevat VR:n myöhästymisestä!), mutta iski kaikesta huolimatta loistavasti nauruhermoon.


Janelle Koenig



Bev Killick


Lisäksi showssa esiintyi kaksi miestä, joiden nimiä en nyt saa kaivettua mistään esiin. Toinen jäi laimeaksi, show oli lyhyt, sai parit naurut ja taisi olla enemmänkin yleisön lämmittelyä. Toinen esiintyjistä oli kahjo ADHD -mies jonkinlaisella Star Wars -aiheisella juonella ja pataljoonalla eri hahmoja. Mies oli esiintyjänä toki loistava, mutta shown lopussa suuri osa nauruista irtosi jo hämmentyneen myötähäpeän tunteen kera. Mitähän nappeja se oli napannut, sama lääkitys tänne!

Liput maksoivat 15-20 dollaria, joten suosittelen lämpimästi, kokemuksena hieno. Tosin en suoittele aivan eturivissä istumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti