lauantai 9. heinäkuuta 2011

Yrttejä ja synttärifiiliksiä



Tää laittoi partsille yksi päivä timjamia, rosmariinia, persiljaa, korianteria, salviaa ja kissanminttua (torakoita varten). Hieman kolkkohan toi parveke vielä on, ei me sitä käytetä yhtään mihinkään, siihen pitäisi saada tuolit. Mutta ehkä se on ensi kevään asia. Talvella ei ihan hirveästi tuu parvekkeella oltua, vaikka olisikin aurinkoista.

Täytin 26-vuotta eilen, 8 päivä heinäkuuta. Näitä synttäreitä onkin juhlittu 7 päivää putkeen! Poikaystävä ei ollut paikalla eilen, joten kävimme viikko sitten perjantaina syömässä Subiaco Hotellissa. Söimme herkullista sahramilla ja appelsiinilla maustettua kanaa kermaisen polentan ja savustettujen kirsikkatomaattien kanssa. Sitten kävimme parilla drinksulla mm. tuossa meidän "kantiksessa" eli lähellä olevassa irkkupubissa, jossa on käyty sentään jo kahdesti! Siellä soitti joku coveribändi, ja ihan hyvä sellainen. 

Seuraavana päivänä mentiin syömään kahden muun suomalaisen pariskunnan kanssa Tony Roma'siin keskustaan. Synttärien juhlistaminen jatkui, sillä 7.7 on myös hyvän suomalaisen ystäväni syntymäpäivä (sain häneltä ja hänen poikaystävältään ihanaa chai-teetä, kiitos). Muut kehuivat ruokaa, mutta oma ribs -annokseni oli kyllä suoraan sanottuna pettymys. Viini tosin oli herkullista, otimme tarjoilijan suosituksesta poikaystäväni kanssa pullollisen australialaista Angus the Bull -viiniä, vuosikertaa en muista (2004?) ja rypäle taisi olla Cabernet Sauvignon. Erinomaista lihan kanssa. Jälkiruuaksi kaksi meistä otti niin valtaisat palat mansikkajuustokakkua, että saimme jaettua annokset koko pöydän kesken. 
    Jälkiruokajuomille säntäsimme välietapin kautta Northbridgeen. En muista baarin nimeä, mutta sieltä sai ruotsalaista Rekorderlig -siideriä, istuimme ulkona kapealla kujalla juoden halpaa olutta ja tuota siideriä, seinässä olevasta putkesta tulvahteli silloin tällöin pahoja hajuja ja seinillä oli taidetta.



Sunnuntai oli sitten tietysti hieman väsynyt....  Onneksi minun ei kuitenkaan tarvinnut kuin lekotella ja syödä toisen laittamaa ruokaa! Maanantaina sain lahjaksi Neil Gaimanin Sandmanin osan The Kindly Ones, jota olin toivonut, sekä pussin suklaata ja pari niskahierontaa. <3 Tiistai-aamu kului epäonnistuneen työhaastattelun merkeissä, joten iltapäivällä päätimme hakea pussin liha- ja kasvissamosoja ja pullon kuohuviiniä ja nousta King's Parkiin kuluttamaan aikaa (niitä portaita! Reidet tulessa vieläkin). Kylmähän siellä pian tuli, joten kävelimme kotiin katselemaan MasterChefiä (josta on tullut lähes ohittamaton osa jokaista iltaa).

Poikaystäväni lähti työmaalle keskiviikkona, ja pari päivää meni rauhassa ja töitä tehdessä, mutta kun varsinainen syntymäpäivä eli perjantai 8.7 saapui, olimme jälleen ystävien kanssa Perthin yössä syömässä kebabbia ja ihania pannukakkuja @ Pancakes at Carrillon. Kävimme homobaarissa yhdellä ja lauloimme CMX:ää ja Muumilauluja bussipysäkillä. Ja mitä muuta, jaoimme kuohuviinipullon <3

 
Joten kiitos (ja no worries)! Ensi vuonna uudestaan. Sitten juhlitaan kaksi viikkoa putkeen.



__________________________


Ja vielä vähän toisesta aiheesta. Tällainen  ilta olisi tiedossa 21. heinäkuuta. Aavistuksen herkulliselta kuulostaa!


Cost $74.00 all inclusive

Menu


Enjoy a fresh glass of Sparkling Wine (Served on arrival) (Finger food)
Wine: Crittenden estate Geppetto Brut NV


*


Deep Fried Artichokes hearts served with Lemon & saffron sauce, basil pesto
Wine : Crittenden estate Arneis Pinocchio


*


Chicken Liver Pâté on Pan Brioche, mint marinated grilled asparagus
Wine: Crittenden estate Geppetto Pinot Noir
*


Veal & Mushroom Spinach Tortelloni served with fried Butter & thyme in a light Jus
Wine : Crittenden estate Pinocchio Sangiovese


*


Rolled & stuffed Rabbit roast served with Arneis wine sauce, pumpkin & peas
Wine: Crittenden estate Los Hermanos Tempranillo


*
Bieramisù (Chocolate & Mascarpone Venice style Tiramisù)
Wine: Crittenden estate Pinocchio Moscato

Coffee or tea





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti